Byggnationer

About
Byggfirma

Vi LP Future är en byggfirma med flera olika referenser för dig att kika på eller komma i kontakt med om du önskar innan du beställer en tjänst av oss. Oavsett om du söker snickare, plattsättare eller annan hjälp för att renovera samt bygga någon tillbyggnad finns vi här för dig. På så vis kan du få en bättre bild av hur vi arbetar samt hur det slutgiltiga resultatet kan se ut. Ett av våra många mål när vi arbetar är att en nöjd kund är en återkommande kund som kan även rekommendera oss vidare till andra, därför ska du som kund alltid vara 100 procent nöjd med de tjänster vi utför hos dig.  

vi är

Enklare byggnationers

Specialiteter

LP Future är en byggfirma i Stockholm som erbjuder dig flera olika typer av tjänster för nybyggnation samt tillbyggnader av enklare modell. 

Oavsett om du vill ha en tillbyggnad utan bygglov såsom attefallshus, friggebod, garage, altan eller andra enklare byggnationer hjälper vi dig att bygga utifrån dina önskemål.   

Vår byggfirma har lång erfarenhet och bred kunskap inom byggbranschen, vi  är även utbildade BAS-P/BAS-U, Byggarbetsmiljösamordnare. Därför kan vi ge dig som kund en garanti på att din nästa byggnation av enklare modell blir av bästa kvalité. Eftersom vi har F-skattsedel och alla licenser som behövs för att utföra våra tjänster på rätt sätt kan du också ha möjlighet att utnyttja ROT avdraget. I vår byggfirma har vi  snickare som finns här för dig och ditt nästa projekt, kontakta oss för att få offert. 

Har ni ett större projekt så som en villa, tillbyggnad fritidshus eller liknande kontakta gärna ossLp Future för mer information och planering.  

Kontakta oss

våra kunder
Några recensioner

Om oss

LP Future är en byggfirma Stockholm med licens utfärdad av Byggkeramikrådet. Det ger oss behörighet utföra egenkontroll att se över att våtrummen är fackmannamässigt byggt. Företaget är även medlem i PER-plattsättningsentreprenörs riksförening och innehar F-skattsedel.

Medlemsföretag i PER