Om oss

About
https://lpfuture.se/wp-content/uploads/2020/09/DSC_6472-scaled-1600x1200.jpg
Om oss

Snickare och plattsättare i Stockholm

LP Future AB – är en byggfirma i Stockholm med lång erfarenhet och bred kunskap inom byggbranschen. Vi är baserade i Rimbo men jobbar över hela Stor-Stockholm, från Norrtälje till Bromma och Danderyd med omnejd. Våra kunder är både företag och privatpersoner.

Företagets team består av 5 personer och i bagaget har vi över 10 års erfarenhet inom badrumsrenovering med de senaste 2 åren då vi varit dominanta inom dagens byggbransch. Vi är våtrums behöriga hos byggkeramikrådet och vi är även medlemsföretag i PER, plattsättnings entreprenörers riksförening. Det är på grund av att vi kan erbjuda våra kunder ett konkurrenskraftigt pris och en otroligt bred kundkrets i våra referenser.

About end

Företagets VD Mindaugas har genomgått tre olika kurser som krävs för att kunna garantera företagets kompetens och ge våra kunder lojalitet med en försäkran om att vi utför arbete av högsta kvalité. Intyget Bas P-Bas samt ett intyg från byggarbetsmiljö ger oss kunskapen och möjligheten att kunna arbeta med projektering och planering för både små samt stora projekt.

Alla kunder ska blir nöjda

Ett av våra största fokus vi arbetar efter är att alla kunder ska blir nöjda med slutresultatet på sitt projekt.

Vi är certifierade

Företaget är registrerat och innehar alla certifikat som lagen kräver att man behöver för att utföra fackmannamässigt arbete.

//lpfuture.se/wp-content/uploads/2020/09/thumbnail.jpg
section-201256e

Bygga & Renovera med

LP Future AB

Vi är mycket lyhörda och sätter dig som kund med dina önskemål och krav i största fokus under hela projektet, från början till slut. Rimbo är staden vi utgår ifrån men vi tar även uppdrag runt Stor-Stockholm, i städer så som Huddinge, Norrtälje, Upplands Väsby och Vallentuna.

Följ oss på Instagram

@lpfutureab

Om oss

LP Future AB är ett byggföretag med licens utfärdad av Byggkeramikrådet. Det ger oss behörighet utföra egenkontroll att se över att våtrummen är fackmannamässigt byggt. Företaget är även medlem i PER-plattsättningsentreprenörs riksförening och innehar F-skattsedel.

Medlemsföretag i PER