Enklare nybyggnationer

About
https://lpfuture.se/wp-content/uploads/2019/05/thumbnail_image3-1-750x550.jpg

Vi har flera olika referenser för dig att kika på eller komma i kontakt med om du önskar innan du beställer en tjänst av oss. På så vis kan du få en bättre bild av hur vi arbetar samt hur det slutgiltiga resultatet kan se ut. Ett av våra många mål när vi arbetar är att en nöjd kund är en återkommande kund som kan även rekommendera oss vidare till andra, därför ska du som kund alltid vara 100 procent nöjd med de tjänster vi utför hos dig. 

vi är

Enklare byggnationers

Specialiteter

LP Future AB erbjuder dig som kund flera olika typer av byggnationer av enklare modell. Oavsett om du har eller vill ha ett attefallshus, friggebod, garage, altan eller andra enklare byggnationer hjälper vi dig att bygga utifrån dina önskemål.  

Vi har lång erfarenhet och bred kunskap inom byggbranschen och är även utbildade BAS-P/BAS-U, Byggarbetsmiljösamordnare och kan vi ge dig som kund en garanti på att din nästa byggnation av enklare modell blir av bästa kvalité. Eftersom vi har F-skattsedel och alla licenser som behövs för att utföra våra tjänster på rätt sätt kan du också ha möjlighet att utnyttja ROT avdraget.

Har ni ett större projekt så som en villa eller liknande kontakta gärna oss för mer information och planering.  

Kontakta oss

våra kunder
Några recensioner

Följ oss på Instagram

@lpfutureab

Om oss

LP Future AB är ett byggföretag med licens utfärdad av Byggkeramikrådet. Det ger oss behörighet utföra egenkontroll att se över att våtrummen är fackmannamässigt byggt. Företaget är även medlem i PER-plattsättningsentreprenörs riksförening och innehar F-skattsedel.

Medlemsföretag i PER