Badrums/ Köksrenovering

About
https://lpfuture.se/wp-content/uploads/2020/09/thumbnail_image0-750x550.jpg
Köksrenovering 

Köket är en av platserna i hemmet där alla samlar för trevliga stunder och tillställningar, vid en renovering ser vi till att följa alla dina önskemål och behov. Oavsett vilken storlek ditt kök har eller om du endast behöver hjälp med en del så finns vi här för dig. Vi hjälper dig genom alla steg och tillsammans skapar vi ditt drömkök. 

Utifrån dina önskemål och krav bygger vi ditt nya kök och vi lägger ned stort engagemang på att alla steg i arbetet sker tillsammans med dig för att uppnå dina drömmar. Med en lång erfarenhet av renoveringar av kök kan du koppla av oss lämna över allt arbete till oss.  

 

vi är

Badrums & Köksrenoverings

Specialiteter

LP Future AB är ett byggföretag med licens utfärdad av Byggkeramikrådet. Det ger oss behörighet att utföra egenkontroll att se över att våtrummen är fackmannamässigt byggt. Företaget är även medlem i PER-plattsättningsentreprenörs riksförening och innehar F-skattsedel.

Badrumsrenovering

En badrumsrenovering kan omfatta både en mindre och större arbetsprocess, oavsett storleken på ditt badrum eller om det är bara en del av badrummet du vill renovera kan vi hjälpa dig genom alla steg. 

Vi hjälper dig att skapa ditt drömbadrum eftersom vi är mycket lyhörda på alla dina önskemål och krav. Vi har licens och en lång erfarenhet av badrumsrenoveringar och renoveringar i andra typer av våtrum. Genom att bolla dina idéer med oss om både materialval samt funktioner kan vi garanterat komma fram till den perfekta lösningen i ditt badrum.

Kontakta oss

våra kunder
Några recensioner

Följ oss på Instagram

@lpfutureab

Om oss

LP Future AB är ett byggföretag med licens utfärdad av Byggkeramikrådet. Det ger oss behörighet utföra egenkontroll att se över att våtrummen är fackmannamässigt byggt. Företaget är även medlem i PER-plattsättningsentreprenörs riksförening och innehar F-skattsedel.

Medlemsföretag i PER