KVALITETSSÄKRADE HANTVERKSTJÄNSTER

Vi är ett företag som utför bygg- och renoveringsprojekt. Badrumsrenoveringar är en av våra stora specialiteter vi har, men vi kan erbjuda en rad andra kvalitativa hantverkstjänster. Ett ordentligt genomarbetat grundarbete är alltid i centrum för oss.

I så stor utsträckning som möjligt försöker vi arbeta med egen personal och hyr endast i undantagsfall in extern arbetskraft. Alla hantverkare som arbetar hos oss och som anlitas har de certifieringar och utbildningar som krävs för att få arbeta inom respektive fält och givetvis rejält med erfarenhet så att du kan vara säker på att jobbet genomförs rätt.

Vi har F-skattsedel och våra uppdrag är ansvarsförsäkrade. Du som kund har givetvis möjlighet att utnyttja statens ROT-avdrag när du beställer tjänster av oss. Att anlita oss borgar för kvalitet och att jobbet blir effektivt och professionellt utfört.

Vi har en många referenser som vi mer än gärna låter dig komma i kontakt med, så att du kan få en bättre bild av hur vi jobbar samt hur det slutförda arbetet ser ut. En nöjd kund är en återkommande sådan som även rekommenderar oss vidare, därför är målet att göra varje kund 100 procent nöjd. Vår förhoppning är att även du blir en av alla kunder som är villig att rekommendera oss till andra som du känner.

Om oss